2017. március 20., hétfő

SYL ruhák nagy választékban

Egyedi, divatos ruhák, táskák, kiegészítők és mindenfelé női szívet megdobogtató holmik!

A ManiaXtreme a saját gyártású SYL márkanevű női divattermékeit, valamint az import női holmikat kedvező áron, kedvező feltételekkel kínálja a viszonteladóknak is. A maniaxtreme.hu-n fellelhető női termékeinket heti rendszerességgel újraellenőrizzük, bővítve azt a női táska, cipő és egyéb kiegészítő áruk széles választékával. Mindig tartsa észben: ha női ruháról van szó – legyen az akár alkalmi női ruha, szexi női ruha, esetleg elegáns női ruha, miniruha, maxiruha, kötött női ruha, Redial női ruha vagy akár SYL női ruha –  a maniaxtreme.hu  mindenhova passzoló ruhát ad vásárlói részére a heti rendszerességgel frissülő kínálatával!

Ha Ön viszonteladó. és személyesen is meg kívánja tekinteni a termékeinket, valamint a nagykereskedésünkben a ruhákból választani is szeretne, abban az esetben szeretettel várjuk nyitvatartási időben a SYL nagykereskedésünkben.

SYL ruhák nagy választékban

A saját termékünkkel próbáljuk követni a legújabb divatot és tetszetős, dizájnos, fiatalos női ruhákat, kiegészítőket megalkotni. Elsődleges célunk, hogy a SYL divatmárkánkat remek áron kínálhassuk butikos minőségben, melyeket mind a kereskedők, mind a vásárlók szeretni fognak. A SYL termékeink jegyében alkotunk különféle női holmikat, ruhákat, előszeretettel használjuk  például a csipkét, a muszlint vagy a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Kifejezetten szeretjük az extravagáns női ruhákat, felsőket, illetve a divatos egyedi darabokat!

SYL ruhák webtárháza: maniaxtreme.hu